Köp dina presenter på nätet istället.

Upplevelsepresenter

Om du inte alls vet vad du ska köpa i present kanske du ska ta och titta på upplevelsepresenter den här gången. En upplevelse brukar uppskattas av alla och kan ges bort i alla sammanhang. Det finns massor av upplevelsepresenter att välja på och här presenterar vi några av dem.

Tips på upplevelser

Motor & Adrenalin. Denna typ av upplevelser brukar framför allt uppskattas av aktiva pojkvänner och motortokiga pappor. Populära upplevelser inom denna kategori brukar vara en sportbilstur, terrängkörning, ett åk med tävlingsmotorcykel och race med Formel 1 eller en Folkracebil. Aktiva killar och tjejer brukar även uppskatta fallskärmshoppning, Wall Climbing och bungyjump och det nygifta paret skulle förmodligen gilla att få en luftballongstur som bröllopspresent.

Sport & fritid. Upplevelser inom sport & fritid passar utmärkt för alla aktiva killar och tjejer. Utmärkta upplevelsepresenter inom sport & fritid är ett safari i en supersnabb RIB-båt, Bouncy Boxing & Sumobrottning, freerunning och äventyrsbana.

Hälsa & Skönhet passar utmärkt för kvinnor och ibland för par. Ge bort en helkroppsmassage, en chokladmassage, en ansiktskur, manikyr eller SPA-behandling till din flickvän eller mamma och du kan inte misslyckas. Du kan även ge bort en SPA-weekend i prestent till det nygifta paret.

Mat & Dryck-upplevelser passar utmärkt för alla vinälskare, whiskeyälskare, ölälskare och finsmakare. Du kan ge bort en vinprovning, whiskeyprovning, ölprovning, chokladprovning, teatermiddag eller en matlagningskurs som upplevelsepresent.


Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2023 Presenterna.nu | Powered by WordPress