Köp dina presenter på nätet istället.

Presenttips till babyshower

Ibland har man turen att ha en nära vän eller en släkting som väntar barn. Detta är roligt på alla sätt och vis, inte minst när blir bjuden till (eller planerar att själv organisera) en babyshower. En babyshower är en trevlig tillställning som man ofta organiserar under graviditeten. Man kan kalla det för ett litet firande för att ett nytt liv ska komma till världen. Här får vänner och släktingar möjlighet att dela med sig av sin lycka och glädje till den gravida genom att ge bort fina presenter och självklart bjuds det ofta på en hel del godsaker. Det är inte ovanligt att man leker lekar på babyshowern, som till exempel att den gravida ska testa gissa smaken på barnmat eller byta blöja på en docka med ögonbindel.

Hur som helst så är en babyshower en tillställning fylld av skratt och glädje och i många fall en tillställning där presenter ges bort. Men vad kan man gå ge bort i present på en babyshower? Det ska vi ge dig några tips på i denna artikel.

Den klassiska blöjtårtan

Denna tårta skapad av blöjor har blivit en klassisk present att ge bort på en babyshower. Vilken småbarnsförälder kan egentligen få nog många blöjor? Så inte nog med att detta är en vacker skapelse, den kommer spara föräldrarna pengar, vilket kan vara uppskattat. En blöjtårta är helt enkelt alltid rätt.

Dessutom behöver du inte köpa en färdig blöjtårta, utan du kan faktiskt bygga ihop en helt på egen hand. Det enda du behöver är blöjor, vackra snören och lite cellofanpapper. Om du vill kan du även uppgradera blöjtårtan med diverse tillbehör, som till exempel babyolja, tvålar och lite andra småsaker.

Föreviga med gips

En mycket uppskattad present är ett kit där den gravida med hjälp av gips kan skapa en avgjutning av sitt gravida tillstånd. Möjligheten att skapa en egen staty av sig själv under tiden den älskade babyn låg i magen kommer garanterat vara både en vacker och uppskattad present.

Det finns även en mängd tavlor innehållande gips där babyns hand- och fotavtryck kan förevigas och hängas upp på väggen. En perfekt present till den blivande mamman som ständigt kommer påminna henne om spädbarnstiden i många år framöver.

Kläder och leksaker uppskattas alltid

Lika klassiskt som det är att ge bort en blöjtårta är det att ge bort vackra leksaker och fina kläder. Detta är trots allt något som man inte man få nog av som förälder. När barnet är så litet byts det trots allt ständigt kläder. Något som kan vara bra att tänka på är att köpa kläder i lite större storlekar så barnet har något att växa in i. Fråga gärna mamman i förväg om vilka kläder hon saknar istället för att köpa mängder av sånt hon redan har.

När det gäller leksaker kan det vara bra att kolla upp leksaker gjorda av trä. Detta eftersom plastleksaker i många fall kan innehålla en del gifter som kan vara skadliga för barnet. Kontrollera gärna innehållet i de leksaker du köper innan och satsa på kravmärkta leksaker om du kan.


Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2023 Presenterna.nu | Powered by WordPress