Köp dina presenter på nätet istället.

FAQ: Näthandel

Är det verkligen billigare med presenter på nätet?

Ja, tveklöst. Du kan själv jämföra vad en viss present kostar i en butik och sedan kolla upp vad den kostar på nätet. En present på nätet är ofta 10 – 30 % billigare än i butiken, men det är inte sällan man kan fynda till halva priset. Och då talar vi om exakt samma produkt av samma varumärke, men ofta kan du köpa en liknande produkt som inte ens kostar hälften av originalet.

Varför är det så billigt att handla presenter på nätet?

De flesta presentbutiker på nätet har sitt lager på en plats som har en låg lokalhyra och dessutom behöver de ingen personal som behöver ta betalt i kassan eller hjälpa sina kunder på golvet, sånt här håller ner kostnaderna och därför kan de pressa sina priser.

Hur snabbt levereras mina presenter?

Presenterna levereras inom 1 – 3 dagar beroende på vilken presentbutik du handlar hos. Coolstuff, till exempel, skickar alltid produkterna samma dag om du gör din beställning innan 15.00 och då får du dina presenter nästa dag.

Kan jag skicka presenterna direkt till födelsedagsbarnet?

Ja, det kan du. Det är bara att fylla i födelsedagsbarnets adress i kassan. Många presentbutiker kan även slå in presenterna åt dig.

Hur hög är fraktavgiften?

Det beror såklart på vilken e-butik du handlar hos, men 49 kr är en relativt vanlig fraktavgift. Med tanke på hur mycket billigare presenterna är på nätet tjänar du oftast in denna fraktavgift även om du bara handlar en enda billigt present.

Vad finns det för betalningssätt att välja på?

Alla presentbutiker på nätet erbjuder betalning med bankkort, betalning på faktura och delbetalning. Hos flera e-butiker kan du även använda dig av direktbetalning och/eller e-plånbok.


Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2024 Presenterna.nu | Powered by WordPress