Köp dina presenter på nätet istället.

Presenttips till pappa

Om din pappa snart fyller år eller om farsdag närmar sig och du inte alls vet vad du ska ge bort så är det problemet snart ur världen. Här kommer vi att ge dig några riktigt fina presenttips som kanske kan passa bra för pappa.

Klassiska fardagspresenter

Hyfsat säkra kort när man ska ger bort en present till sin pappa är snygga slipsar, ett schysst rakvatten eller kanske en ny plånbok i äkta skin. En exklusiv skjorta är också ett bra presenttips. Två andra presenter som kanske inte är så klassiska men som passar bra i sammanhanget är en klädvikare och ett Shirt Shuttle Skjortfodral som håller skjortorna skrynkelfria på resan.

Dryckestillbehör

Om din pappa gillar öl, vin och Whiskey finns det massor av presenter att välja på. Ge gärna bort ett par riktigt exklusiva whiskey- eller vinglas, en robust whiskeykaraff eller en ishink för öl eller champagne. Om du vill komma lite billigare undan finns det en ölöppnare som räknar varje öl som öppnas eller en ölkylare som din pappa kan stoppa ölburken i när han sitter på verandan under varma sommardagar.

Upplevelser till pappa

Om din pappa gillar snabba motorsporter i allmänhet och snabba bilar i synnerhet är ditt presentproblem redan löst. Då kan du köpa en sportbilstur i en Lamborghini eller en Ferrari till honom, vilket kommer att ger honom en kick han aldrig upplevt förr när han trycker gasen i botten och når 100 km/h på mindre än 4 sekunder. Om han är en motorcykelfantast är en tur med en sportmotorcykel annars ett perfekt alternativ.

Om din pappa inte är motortokig utan gillar mat och dryck istället kan du alltid ge bort en middagskryssning för två till honom där han tillsammans med mamma kan få välbehövd avkoppling och njutning. Eller varför inte en Whiskey – eller ölprovning som han kan göra tillsammans med dig eller en vän?


Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2024 Presenterna.nu | Powered by WordPress